Onine escaperoom

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • vrijdag 30 april 2021 20u00 - 22u30
nog onbekend - EKSAARDE DORP , 9160 EKSAARDE
Zin in een spannende avond? Neem dan deel aan onze online escaperoom! Wie slaagt er in om binnen de tijd te ontsnappen, of in ons geval om de voorzitter te bevrijden?
Hoe een klassieke escaperoom werkt, dat weten jullie ongetwijfeld! De deelnemers worden in een of meerdere kamers opgesloten en moeten door het zoeken naar sleutels, codes, aanwijzingen, het oplossen van puzzels en raadsels de kamer binnen een bepaalde tijd proberen te verlaten. Een online escaperoom daarentegen, die speel je van bij je thuis. Je doet dat alleen of met je bubbel, wat nog plezanter is. Gezinnen die actief bezig zijn om kennis te verwerven, elkaar in de ogen kijken en samenwerken, eigen en andermans vaardigheden ontdekken, samen online zijn: welkom in de 21ste eeuw!



Naast onze link naar de escaperoom heb je geen extra materiaal nodig om het spel te spelen. De online escaperoom bestaat uit 4 verdiepingen. Op elke verdieping moeten verschillende aanwijzingen worden gevonden waar een link naar een raadsel achter zit. Pas als je alle raadsels op een verdieping hebt opgelost, mag je door naar de volgende verdieping. Onze voorzitter zit op de hoogste verdieping. Wie slaagt erin om de voorzitter te bevrijden voor de tijd om is?



Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Eksaarde
Prijs
gratis
Reservatie
via mail naar LGEksaarde@gmail.com
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0474576825